Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Szívből ajánljuk!

Cukor helyett


Sorrend:

12

Eritrit 1000 g, tömlőtasakos

Mai világunkban nagyon fontos egészségünk védelme, ehhez nyújt segítséget az alacsony szénhidráttartalmú, 0-s glikémiás indexű alternatív édesítőszer, az Eritrit.

 
1 850 Ft
Egységár: 1 850 Ft/kg
Eritrit 500 g, tömlőtasakos

Az Eritrit egy természetes eljárás során előállított cukoralkohol. Megtalálható testünkben, zöldségekben, gyümölcsökben, és gombákban is.


Előállítása természetes módon megy végbe, fermentálják, majd ezután kristályosítják. Így egy, a kristálycukorhoz nagyon hasonlító édesítőszert kapunk, mely azonban mégis különbözik tőle.

 
990 Ft
Egységár: 1 980 Ft/kg
  Nature Cookta Eritritol 500 g talpastasakban, visszazárható simítózárral

A Nature Cookta Eritritol 100%-ban minőségi francia eritritet tartalmaz, szigorúan ellenőrzött Európai Uniós szabványnak megfelelő termék. Az eritrit állagában kristályos, fehér, cukorjellegű édesítő. Íze kapcsán fontos kiemelni, hogy az egyes alternatív édesítőszereknél tapasztalt mellékíz nem jellemzi. A kristálycukor édesítőerejéhez képest 60-80%-os édesítőerővel bír, ebből kifolyólag kevésbé intenzív, kellemesen hűs ízhatású.

 
1 210 Ft
Egységár: 2 420 Ft/kg
  Nature Cookta Nyírfacukor 500 g talpastasakban, visszazárható simítózárral

A Nature Cookta Nyírfacukor garantáltan 100%-ban faalapú cukorpótló. A Finnországból származó xylitol természetes bükkfából és nyírfából kivont cukoralkohol, biztosítottan nem génkezelt élelmiszer.

 
1 220 Ft
Egységár: 2 440 Ft/kg
  Prémium Pack Xukor 1000 g talpastasakban, visszazárható simítózárral

A Xukor egy teljes mértékben természetes cukorféleség, melyet nyírfából és bükkfából nyernek ki. 100%-ban xilitet tartalmaz. Az egészséges életmód kedvelőinek ajánlott, mert sokkal egészségesebb, mint az elterjedt kristálycukor. A low carb (kevés szénhidrátot fogyasztók) diétát követők, paleósok, pco-sok, cukorbetegek, és fogyókúrázók részére is jó alternatív megoldás.

 
2 300 Ft
Egységár: 2 300 Ft/kg
  Prémium Pack Xukor Zéró 1000 g talpastasakban, visszazárható simítózárral (eritritol Franciaországból)

100%-ban eritritet tartalmazó, növényi eredetű cukor. Gyártása Franciaországban történik, ami garancia a jó minőségű termékre. A vízzel vegyített cukrot fermentálják, majd kristályosítják és szárítják. Az erythritol zöldségekben, gyümölcsökben, néhány erjesztett ételben, így például a borban, sajtban, és az emberi szervezetben is megtalálható.

 
1 990 Ft
Egységár: 1 990 Ft/kg
  Prémium Pack Xukor Zéró 450 g talpastasakban, visszazárható simítózárral (eritritol Franciaországból)

A Franciaországban gyártott, nagyon jó minőségű cukor 100% eritritből áll, és tulajdonságaiban nagyon hasonlít a hagyományos, cukornádból vagy cukorrépából készített kristálycukorhoz. Kristályos szerkezetű, fehér színű, ízében pedig édessége mellé egy kicsit hűs érzést ad.

 
990 Ft
Egységár: 2 200 Ft/kg
  Prémium Pack Xukor Zéró 4X Steviával 250 g talpastasakban

A Xukor Zéró 4X egy olyan édesítőszer, melyet az eritrit és a Stevia vegyítéséből kapunk. Eritritolt ~99%-ban, Steviát pedig ~1%-ban tartalmaz. Gyártásakor egyszerre kristályosítják őket, így lesz belőle egy homogén állagú, természetes cukorféleség, mely kristályosságában és fehér színében a hagyományos cukorhoz hasonlít. Franciaországban, tehát az Európai Unióban állítják elő.

 
1 890 Ft
Egységár: 7 560 Ft/kg
  PrémiumPack Xukor 500 g talpastasakban, visszazárható simítózárral

A Xukor egy olyan újfajta, természetes cukorféleség, mely 100%-ban xilitet (nyírfacukrot, xylitolt) tartalmaz. Már Napóleon korában ismerték a nyírfacukorból kinyert cukrot, neve is innen eredeztethető. A nyírfából és bükkfából előállított xilit biztosan nem génkezelt. Megfelel az Európai Uniós minőségi előírásoknak.

 
1 060 Ft
Egységár: 2 120 Ft/kg
Xilit 1000 g, tömlőtasakos

Alternatív megoldást jelent a cukorfogyasztásban a természetes, növényi eredetű xilit, mely sok mindenben hasonlít a hagyományos, cukornádból vagy cukorrépából nyert cukorhoz. A kukoricából nyert xylit színe fehér, állaga kristályos, és édességében, ízében sincs nagy eltérés.

 
1 750 Ft
Egységár: 1 750 Ft/kg
Xilit 500 g, tömlőtasakos

Alternatív megoldást jelent a cukorfogyasztásban a természetes, növényi eredetű xilit, mely sok mindenben hasonlít a hagyományos, cukornádból vagy cukorrépából nyert cukorhoz. A kukoricából nyert xylit színe fehér, állaga kristályos, és édességében, ízében sincs nagy eltérés.

 
990 Ft
Egységár: 1 980 Ft/kg
Xukor 1000 g tömlőtasakos

100% xilitet tartalmazó, természetes cukoralkohol. Előállításakor főleg nyírfából, és kis részben bükkfából vonják ki, ez garancia arra, hogy a termék nem génkezelt alapanyagokból készült. Megfelel az Európai Unióban előírt minőségi feltételeknek, mivel gyártása Finnországban folyik.

 
1 980 Ft
Egységár: 1 980 Ft/kg

12

Sorrend:

Webáruház készítés