Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Szívből ajánljuk!

Szarvasi Kézműves Sörfözde, Szarvas

Fő kategória >Termelői Piac >9. asztal: Kézműves sör >Szarvasi Kézműves Sörfözde, Szarvas

Sorrend:

Maharadzsa IPA, 0,5 l

Sörválasztékunk indiai királya, karakteres de könnyedén fogyasztható IPA. Citrusos íz világú szűrt vörös és felső erjesztésű prémium sör. Amerikai komlókból készül, erjedési ideje 3 hónap.

 

Az ár tartalmazza a 250 Ft betétdíjat.

 
990 Ft
Egységár: 1 980 Ft/l
Meggyes Mámor, 0.5 l

2014-ben kifejlesztett recept alapján, hazai ökogazdaságban termelt árpából készült burgundi vörös színű intenzív meggyes ízű gyümölcsös sör. Íz világában uralkodik a valódi meggy, melyet testes malátás jegyek ölelnek, s megkoronázza egy IPA-san komlós aroma. 5 %-os alkohol tartalmú erős és tartós habbal rendelkező kriek.

 

Az ár 25 Ft betétdíjat tartalmaz.

 
500 Ft
Egységár: 1 000 Ft/l
Szilvás, 0,5 l

 

Alapvetően egy alsó erjesztésű világos sör, melyet a szilva markáns ízével spékeltünk meg. Már az illata is nagymamáink szilva lekvárjára emlékeztet, hát még az íze!

 

Az ár 25 Ft betétdíjat tartalmaz.

 
500 Ft
Egységár: 1 000 Ft/l
Vadalmás-Fahéjas 0.5 l

Könnyű, pikáns egyben édes világos sör, melyhez a főzés közben adtuk hozzá a fahéjat, hogy az almasűrítménnyel megfelelő harmóniába kerüljön. Így lett belőle egy vad, almás, bulisör.

Az ár 25 Ft betétdíjat tartalmaz.

 
500 Ft
Egységár: 1 000 Ft/l
Világos Hódító 0.5 l

A Pilzeni maláta és a nemes komló adta egyensúly érzetét adó világos lager. Egy kevés malátás édességgel rendelkező selymes mégis érdes frissítő ízzel rendelkezik. Malátaprofilja hasonló a Münchnei világoshoz, komlókeserűsége viszont a pilseni sörökre hajaz. 5% os alkoholtartalommal rendelkező világos arany színű tiszta habbal rendelkező lager.

 

Az ár 25 Ft betétdíjat tartalmaz.

 
350 Ft
Egységár: 700 Ft/l
Vörös ParIPA, 0,5 l

 

Vörös, gránitos színű 6,1% alkoholtartalmú félbarna sör. Illata malátás, levegőztetve a karamellás illat is feltűnik. Már az első korty is betölti a szájat. Krémes textúrájú, alapvetően savas ízvilágú, nagy testű, sűrű sör. A komló keserűsége és a nem elhanyagolható mennyiségű alkohol csak visszahúzódóan, hátul jelentkezik. Komplex utóíze szépen strukturált: előbb pici pörkölt aroma jelentkezik, barna kenyér, majd egy habos-szénsavas ízhatás, végül hosszú, lágy, picit borsos keserűség. Egy nagy sörfőzde nagy söre. Szóló sör. Sűrű, testes jellegével valódi téli ital.

Az ár 25 Ft betétdíjat tartalmaz.

 
500 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés