Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Szívből ajánljuk!
Termék részletek


Nature Cookta Himalája Rózsaszín Kristálysó 1000 g, talpastasakban

Nature Cookta Himalája Rózsaszín Kristálysó 1000 g, talpastasakban

Termék ára
399 Ft
Termék kosárba helyezése
Egységár
399 Ft/kg
Megosztom
Funkciók
Tömeg
1 kg/db
Rövid leírás a termékről

Összetétel: 97% nátrium-klorid, 3% ásványi sók és nyomelemek

 

A Nature Cookta Himalája rózsaszín sót 400-600 méteres mélységekben, érintetlen területen bányásszák. A környezeti hatásoktól, ipari beavatkozásoktól védett ős só bányákban a bányászat kézzel folyik.

A termék tulajdonságai

A folyamat során, a kibányászott sódarabokat a napon szárítják meg, majd ezután gondosan átválogatják, szín szerint csoportosítva. A Nature Cookta rózsaszín só színe halvány rózsaszínű.


A finomítás nélküli, feldolgozatlan só nátrium-klorid tartalma mellett 84-féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, míg a feldolgozott, konyhai só mindössze jódot.


Mivel szervezetünkben is megtalálható a só természetes formájában, így amellett, hogy hasznos a fogyasztása, kifejezetten ajánlott. Jó hatása van a vérnyomásra, szabályozza mind a magas, mind az alacsony vérnyomást. Az idegek közötti összeköttetésben rendkívül fontos, ennek segítségével juttatják tovább az információkat is. Megelőzhető rendszeres fogyasztásával az izomgörcs kialakulása is.


Ételeink ízesítésére kitűnő módon felhasználható, finomabbak lesznek, és egészségesek is.


Készíthetünk sófürdőt, akár a fáradt lábnak is. Kiválóan alkalmas náthás időszakban az orrüreg kitisztítására, allergiásoknak pedig nagy segítség lehet a himalája sós inhalálás.


Glutén tartalmú anyagokat nem csomagoló üzemben készült.

Webáruház készítés